Resultaten voor havana cuba bezienswaardigheden

Havana bezienswaardigheden.
De hoofdstad van Cuba barst uit zijn voegen van de interessante bezienswaardigheden. Vooral de wijk Havana Vieja kent veel prachtige koloniale gebouwen en sfeervolle pleinen. De meeste reizigers beginnen hun reis in Havana en je kunt je hier prima twee of drie dagen vermaken.
Wat te doen in Havana Cuba-reis.nl.
Maar wel handig als je net in Havana bent aangekomen en je wilt je vast een beetje oriënteren. Bezienswaardigheden in Centro Habana. Hieronder vind je de paar interessante bezienswaardigheden in de wijk Centro Habana. Fábrica de Tabacos Partagás: een van de oudste en grootste sigarenfabrieken van Cuba.
Wat te doen in Havana: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste bezienswaardigheden in Havana, Cuba. Ciudad de la Habana Province. Wat te doen in Havana. Wat te doen in Havana. Wanneer wilt u op reis? Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Havana bezienswaardigheden top 10.
Wie de authentieke sfeer die ontstaan is ten tijde van het handelsembargo nog een beetje wil proeven, die moet snel zijn. Top 10 bezienswaardigheden van Havana. Plaza de la Catedral. Wie op zoek is naar het echte Cuba mag zeker dit vrolijke en bruisende plein niet overslaan.
De bezienswaardigheden van Havana citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Ontdek hier wat er zeker de moeite waard is om te bezoeken in Havana tijdens een citytrip. Blader doorheen de meest attractieve bezienswaardigheden en bekijk waar ze precies gelegen zijn. Download GRATIS stadsgids. Top 10 bezienswaardigheden Havana. Museo de la Ciudad.
Havana in Cuba reistips en bezienswaardigheden.
Bezienswaardigheden en must-do's' in Havana. Basílica Menor de San Francisco de Asís. Bodeguita del Medio. Castillo de la Real Fuerza. Castillo del Morro. Catedral de San Cristóbal. Congregación de Siervas de Maria. Fuente de los Leones. Fundación Destileria Havana Club. Gran Teatro de La Habana. Iglesia del Ángel Custodio. Lonja del Comercio. Ministerio del Interior. Museo de la Revolución. Palacio de los Maqueses de Aguas Claras. Palacio de los Marqueses de Arcos. Palacio del Centro Asturiano. Parque del Quijote. Paseo del Prado. Plaza de Armas. Plaza de la Catedral. Plaza de la Revolución. Plaza de San Francisco. Boek een hotel in Havana. Boek dan direct een hotel in Havana via Booking.com. Zoek hotels en meer. Deel deze pagina. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en tips. Reageer op dit bericht Reactie annuleren. Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Leave this field empty. Nog geen reacties. Ook in Cuba.
Havana reisgids Info, bezienswaardigheden en aanbiedingen.
13 niet te missen bezienswaardigheden in Cuba! La Habana vieja of het oude Havana is een van de grootste bezienswaardigheden in Cuba. De hoofdstad is in de meeste gevallen de eerste kennismaking met het eiland en betekent direct een sprong terug in de tijd.
Havana Cuba Informatie, bezienswaardigheden, hoogtepunten, foto's, nieuws, cultuur, reisgids, geschiedenis, salsa, revolutie, Ernst Hemingway, Fidel Castro, Jose Marti, oldtimers cuba, reis reizen, va
Bezienswaardigheden in Havana. Meer informatie over Havana. Het weer en klimaat in Havana. Weersverwachting in Havana Cuba. Zoek een casa particular in Havana. Overzicht restaurants in Havana Cuba. Foto's' van Havana Cuba. Wiki Havana Cuba. lokale tijd in Havana. Baobab rondreis Cuba.
Havana, Cuba: bezienswaardigheden die je niet mag missen!
Maar Havana heeft meer bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. We nemen je mee langs dé bezienswaardigheden van het bruisende Havana, Cuba! Fotogeniek Havana Vieja. Havana, Cuba is grofweg in te delen in drie delen: Havana Vieja, Centro Havana en Vedado, waarvan Havana Vieja de meest toeristische en best gerestaureerde buurt is.

Contacteer ons