Op zoek naar havana site?

Samen heeft alternatief voor Havana-site na afhaken Ikea: M. Luchtbal-Rozemaai Gazet van Antwerpen.
Groen en sp.a waren in het verleden altijd al erg kritisch voor de komst van Ikea naar de site op de Luchtbal. De Ikea had mogelijk voor mobiliteitsproblemen gezorgd, laten we van de plek net een stuk van de mobiliteitsoplossing maken, is de redenering.
Havana-site HLN.
Het is een van de eerste stappen in het grootschalige project. Werken aan Noorderlijn in Antwerpen gaan officieel van start. Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Ben Weyts N-VA en Antwerps schepen voor Mobiliteit Koen Kennis N-VA hebben vandaag de.
Antwerpen pakt Havana-site aan Bouwkroniek.
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, gebeurt de herinrichting van de site in fases. Voorlopig is de opening van de tramlijn gepland in het voorjaar van 2017 en de opening van het nieuwe containerpark en het parkeergebouw in 2018.
VIDEO. Maak" van de Havana-site een knooppunt voor duurzame Antwerpen Het Nieuwsblad.
Delhaize bouwt nieuwe vestiging met 89 flats op Plantin en Moretuslei. De verouderde Delhaize in de Plantin en Moretuslei gaat tegen de vlakte. Op de site komt een nieuwe winkel, met ook plaats voor 89 flats. De huidige parking gaat ondergronds.
A-stad.
IKEA komt toch niet naar Antwerpse Havana-site binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Onze sportverslaggeving was tijdens het WK zowel vormelijk als inhoudelijk zonder meer van hoog allooi Hoe" kan ik voor iedereen goed doen zonder negentien verschillende gerechten te bereiden" Hoe wij vroeger de lange rit naar eender welk zuiden overleefden: een raadsel Sport.
Ikea komt niƩt naar Havana-site Antwerpen Antwerpen Het Nieuwsblad.
Met de tweede site in het noorden van de stad zou de woongigant zijn klanten nog beter tegemoet komen. Er waren al vergevorderde plannen, onder meer om de site samen met de buurt een extra dimensie te geven. Zo was er bijvoorbeeld het aanbod om een voetbalveldje of speeltuin in het project op te nemen.

Contacteer ons