Meer resultaten voor cuba havana tips

Havana city guide: Where to eat, drink, shop and stay in Cuba's' capital The Independent. independent_brand_ident_LOGO. Untitled.
The art deco Edificio Bacardí was the headquarters of the eponymous rum empire in Cuba. It towers over Old Havana with its ziggurat crown, bat motif and naked nymphs embedded in enamelled terracotta panels. Nuts and bolts. What currency do I need?
Cuba Mijn Havana hotspots! travel.create.repeat.
De laatste bus terug van Playas del Este naar Havana vertrekt rond 5 of 6 uur, dus zorg dat je die niet mist. Algemene tips over Havana, Cuba. Waar slapen in Havana? Ik vind Havana Vieja zelf de leukste wijk om te slapen: het is er mooi en schoon, er is altijd leven op straat, het is er veilig en je vindt er een grote keus restaurants.
Havana ervaringen, tips en reisinformatie Cuba.
Midden-Amerika Cuba Havana. Havana reisinformatie, tips en ervaringen. Havana is de hoofdstad van Cuba, uniek en niet te vergelijken met welke stad dan ook. De kleurrijke oude huizen en oldtimers sieren het straatbeeld van deze zwoele stad waar maar liefst 22, miljoen Cubanen wonen.
Tips Info over Havana Cuba-reis.nl.
Wat te doen in Havana. Dagje weg vanuit Havana. Geschiedenis in het kort. Casa Particular in Havana. Tips in Havana. Auto huren in Havana. Santiago de Cuba. Wat te doen in Santiago de Cuba. Dagje weg vanuit Santiago de Cuba.
5 Havana tips voor de leukste stedentrip I Reis 50 jaar terug in de tijd!
november 22, 2017. bezienswaardigheden havana, cuba, habana, havana, tips havana, wat te doen havana. Wat mag je absoluut niet missen tijdens een bezoek naar Havana? Een bijzonder land en de hoofdstad is een ware must om te bezoeken. Men zegt wees snel want het gaat veranderen, maar zal het echt zo zijn?
Havana.
Lonely Planet Cuba. Bij gebrek aan een goede reisgids Havana, kan ik de Lonely Planet Cuba echt van harte aanraden omdat een groot deel van deze gids over Havana gaat, met goede kaarten en tips per wijk. Naast de beste toeristische tips vind je in deze reisgids ook de beste praktische tips voor reizen door Cuba.
Alle tips over Havana Havana citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Alle tips over Havana. Reistip van T. Wil je een rondreis maken naar Cuba? Boek dan eens een trip via Vincent de Kort. Hij gaat zelf 3 à 4 keer per jaar naar het" eiland van wonderen" en kan een reis voor je organiseren waarbij je bij vrienden kunt verblijven.
Cuba tips voor beginners tips tricks voor reizen naar Cuba.
MEER INSPIRATIE VOOR CUBA. We hebben Cuba uitgebreid bezocht en hebben een mooi reisadvies Cuba voor je samengesteld. We schreven al onze Cuba tips en gingen de diepte in met veelzijdig Trinidad Cuba, de highlights Havana en de vallei van Viñales.
Havana informatie de beste Havana tips!
De creativiteit onder de inwoners van Cuba lijkt soms onbegrensd. Zo ook in de plaats Jaimanitas wat net even buiten Havana ligt. De wijk Fusterlandia werd hier op de kaart gezet door kunstenaar José Fuster. Als je de wijk nadert zie je al enkele van zijn mozaïeken werken opdoemen in de straten. Maar de mooiste verzameling tref je in zijn Fusterlandia. Je wandelt als het ware door, over en langs zijn kunst. Allerlei bonte kleuren wisselen zich af in uiteenlopende vormen, pasteltinten, waterpartijen, nisjes en terrassen. Vanaf de bovenste etage kijk je uit op een diversiteit van zijn creaties. Soms is het heel goed te zien dat een deel van zijn inspiratie is aangeboord met werken als die van Gaudí. Er zijn zeker raakvlakken met diens werken zoals je die in Barcelona kunt bewonderen. Hij begon ergens in 1975 en inmiddels heeft hij zijn eigen dorpje gecreëerd, meer dan tachtig woningen gedecoreerd en er lijkt vooralsnog geen einde aan te komen. Jouw opmerkingen of tips over Havana.

Contacteer ons