Zoeken naar havana utrecht

Havana op het Oudkerkhof bijna verkocht aan Amsterdams Loetje De Utrechtse Internet Courant. Havana op het Oudkerkhof bijna verkocht aan Amsterdams Loetje De Utrechtse Internet Courant.
Dit bevestigen meerdere bronnen tegenover DUIC. Havana bevestigt ook dat het in een vergevorderd stadium is over een overname, maar wil verder geen details kwijt over de deal. Het gerucht ging al wat langer rond dat de disco/restaurant wel eens verkocht zou kunnen gaan worden. De exacte details over de verkoop en de nieuwe invulling van het Rijksmonument op het Oudkerkhof volgen waarschijnlijk in de loop van de week. Het succesvolle Loetje heeft al enige tijd geleden duidelijk gemaakt dat ze graag een vestiging in Utrecht willen beginnen.
Vacatures Havana Utrecht in Utrecht. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverban
Tafels en stoelen zullen dan plaatsmaken voor een DJ en een zaal vol feestende mensen. Havana zal je tot in de kleine uurtjes een gevoel geven dat je het, hele jaar door zomer hebt. Havana Utrecht beschikt momenteel over 0 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij Havana Utrecht.
Havana Utrecht.
Je kan in Restaurant Havana terecht voor een drankje en een hapje eten. Op donderdag t/m zaterdag wordt het restaurant omgetoverd tot Club Havana. Dan is het minder kindvriendelijk natuurlijk maar mocht je een avond een oppas hebben dan kan het wel! 3512 GJ Utrecht.
Restaurants in Utrecht: Havana Uitagenda Uitgaan Uitgids.
Club/Discotheek, Restaurant, Website.: Havana Utrecht 5.00 / 5 100.00% 2 votes. Restaurants in Utrecht: Havana Utrecht, Oudkerkhof 29, 3512 GJ Utrecht Evenementen, uitladders, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Utrecht. Dikke Dries Utrecht. Café De Zaak Utrecht. Evenementen van Havana Utrecht.
Curatoren.nl Curatoren.nl Informatie Zaak over niet faillissementen. meer actief.
U bent op deze pagina terecht gekomen via een zoekmachine. De informatie die u zoekt is niet meer beschikbaar. Het kan zijn dat de betreffende zaak inmiddels is afgesloten, of dat er sprake is geweest van een niet terechte vermelding.
Goedkope vliegtickets naar Havana va. va 420 Connections.
Goedkope vliegtickets Havana. Voordelige vluchten naar Havana. Prachtige koloniale gebouwen, een bruisende cultuur en boho-bars, waar het heerlijk cocktails nippen is. Havana, de hoofdstad van Cuba charmeert. Geniet van de zon, proef de rum en dans de nacht weg. Ga op in het latijnse ritme en ontdek alle leuke plekjes die deze grootstad te bieden heeft.
Havana club Wikipedia.
Havana of eigenlijk Danscafé Havana zoals de originele naam was in 1989, was een café annex club, gevestigd aan de Reguliersdwarsstraat 17-19 in Amsterdam. De zaak werd in 2002 gesloten, maar in de jaren 2009 t/m 2011 meermalen voor korte tijd heropend.
Havana Utrecht.
Fiddler, gelegen aan de Riviervismarkt 1 in Den Haag gemeente Den Haag. Havana Den Haag, gelegen aan de Buitenhof 19 in Den Haag gemeente Den Haag. Havana, gelegen aan de Oudkerkhof 29 in Utrecht gemeente Utrecht. Complimenten, recensies, informatie of kritiek.:
Nare over haar Utrecht: Ik herinner me vooral de avonden in Utrecht dat ik stiekem ging stappen Utrecht AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Voll
Het leuke is dat mijn beste vriendin haar vriend een jaar daarvoor óók bij Havana had ontmoet. The place to be om je liefde vinden, dus. Helaas voor de singles onder ons. Havana Utrecht bestaat al een tijdje niet meer.'
Café Havana in Utrecht LatinWorld.
Dans, taal en cultuurreizen. Latin restaurants en bars. Latin caribbean food and drinks. Vrienden van LatinWorld. Gratis aanmelden events. Café Havana @ Utrecht. Ook wel: Havana. Café Havana op de kaart. Routeplanner naar Café Havana. Latin organisaties in de buurt.
Reserveer een tafel bij Restaurant Havana in Utrecht.
Terug naar de homepage. 6.8 85 recensies Oudkerkhof 29, Utrecht. 31 30 231 5040 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Hollands Mexicaans Latijns-Amerikaans. Gemiddelde menuprijs 22. Dit restaurant is nog niet te reserveren via deze site.
Restaurant Havana in Utrecht Restaurants.nl.
home over ons vrijwaring privacy restaurateurs contact. TEL work 030 2315040. geopend voor diner. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Oudegracht 109, Utrecht. Biltstraat 23, Utrecht.

Contacteer ons