Resultaten voor havana cuba bezienswaardigheden

Cuba in 24 foto's.'
Cuba is zon bestemming. De combinatie van Havana Club, sigaren, klassieke autos en kleurrijke huizen zorgen ervoor dat je direct het Cuba-gevoel op kunt roepen met één enkele foto. Cuba heeft echter ook kanten die wat minder belicht worden in reportages over dit geweldige land.
Havana informatie de beste Havana tips!
Het plein dat bekend staat als Plaza de la Catedral ligt in het oude centrum van Havana. Ondanks de omvang doet het plein toch wat knus aan. De Catedral San Cristobal de la Habana heeft een prominente plek weten te veroveren sinds de oprichting in de achttiende eeuw. De in barokke stijl opgetrokken gevel vult het uitzicht op het plein dan ook met veel allure. Links van de kathedraal is een horecagelegenheid met een gezellig terras. Regelmatig is er live muziek te horen en zijn er wat straatartiesten in actie op het plein. s Avonds is ook het balkon van dit etablissement regelmatig gevuld met gasten die er genieten van een heerlijk diner. Andere bezienswaardigheden aan de Plaza de la Catedral zijn het Museo del Arte Colonial wat gevestigd is in Palacios del Conde Lombillo en het standbeeld van de flamenco danser Antonio Gades. Alles over Havana. Beste reisperiode voor Havana. Bodeguita del Medio. Christus van Havana. Museo de la Revolución. Plaza de la Catedral. Plaza de la Revolución. Top 10 bezienswaardigheden. De meest interessante bezienswaardigheden van Havana vind je in een handig overzicht met alle Havana hoogtepunten.: de top 10 bezienswaardigheden van Havana. alle steden in Cuba.:
Havana bezienswaardigheden top 10.
Top 10 bezienswaardigheden. top 10 specials. Alles over het weer, het klimaat en de veiligheid van deze bestemming vind je op de volgende websites.: meer handige websites. Bij een vakantie in Cuba is een bezoek aan Havana eigenlijk een verplicht nummer. In deze hoofdstad van Cuba rijden nog altijd een aantal bijzondere oude voertuigen die door Amerika zijn afgedankt. Sommige exemplaren zijn in elkaar gezet met verschillende onderdelen van verschillende merken. De prachtige helaas wat minder goed onderhouden architectuur is op elke hoek van de straat te ontdekken.
Havana reisgids Info, bezienswaardigheden en aanbiedingen.
Wat neem ik mee op reis? Reisorganisaties: verre reizen. Geld en kosten. De hoofdstad van Cuba is ongelooflijk divers en uiteenlopend. De prachtige gebouwen blijken onaangetast te zijn door de sterke uitlaatgassen van de duizenden oldtimers die door Havana cruisen. Overal kan er plots wel een spontaan feestje losbarsten en alcohol is nooit ver weg. Vooral oud Havana is erg populair onder de toeristen, maar probeer ook de andere wijken een bezoekje te brengen. Het communisme vind je overal terug. In de musea, op de pamfletten langs de wegen of in de erg verschillende mentaliteit van werknemers doorheen het land. Zonder Havana te hebben gezien heb je volgens mij ook Cuba niet gezien. Lees meteen meer over. Gemiddelde kosten Tips om geld te besparen Zeker doen. Naast Havana vind je de kilometerslange malécon terug. Gemiddelde kosten in Havana. Vluchten Vanuit België zijn er verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Cuba vliegen. Kijk voor deals zeker eens naar websites zoals Skyscanner en Momondo. Op deze website vond ik al retourvluchten voor 450 per persoon. Vaak nog voordeliger zijn de vluchten van Tuifly.be. Zij vliegen naar Varadero voor 150 enkel. Varadero ligt op een dikke twee uur rijden van Havana.
Wegenkaarten Cuba Midden-Amerika en de Caribische Eilanden Landschap Reisboekwinkel.
Wegenkaart Landkaart Havana Cuba West ITMB Map. De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet.
Havana in Cuba reistips en bezienswaardigheden.
Wat kun je hier zien en doen? Bezienswaardigheden en must-do's' in Havana. Basílica Menor de San Francisco de Asís. Bodeguita del Medio. Castillo de la Real Fuerza. Castillo del Morro. Catedral de San Cristóbal. Congregación de Siervas de Maria. Fuente de los Leones. Fundación Destileria Havana Club. Gran Teatro de La Habana. Iglesia del Ángel Custodio. Lonja del Comercio. Ministerio del Interior. Museo de la Revolución. Palacio de los Maqueses de Aguas Claras. Palacio de los Marqueses de Arcos. Palacio del Centro Asturiano. Parque del Quijote. Paseo del Prado. Plaza de Armas. Plaza de la Catedral. Plaza de la Revolución. Plaza de San Francisco. Boek een hotel in Havana. Boek dan direct een hotel in Havana via Booking.com. Zoek hotels en meer. Deel deze pagina. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en tips.
Mapping. Membership. La Habana Vieja oud Havana in Havana La Habana Cuba Bezienswaardigheden.
Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten. Sommige bezienswaardigheden bevatten meerdere items zoals graven op een kerkhof of een uitkijktoren in een natuurpark. Actuele prijzen en promo's' exclusief op maat. Inclusief een prijsmeter. Betaal nooit meer te veel! Reismagazine Zonvakanties Stedentrips Verre reis België Nederland Frankrijk Spanje Can. Eilanden Alle landen. Lid worden Inloggen Paswoord vergeten. Lastminutes Hotels Vliegtickets Vliegvakanties Vakantieparken. Caraïben Cuba Havana La Habana. Ca Cuba Havana La Habana. La Habana Vieja oud Havana. Toon op kaart.
Bezienswaardigheden Havana Cuba Reisgids.
Cuba Reisgids Locaties Havana Bezienswaardigheden Havana. Er zijn genoeg bezienswaardigheden Havana om je meerdere dagen te vermaken. Als je alleen vluchtig de echte hoogtepunten wilt zien kan dat zeker in een dag maar als je verschillende musea wilt bezoeken heb je wel wat meer tijd nodig. Wij hebben onze favoriete bezienswaardigheden Havana hieronder beschreven en andere dingen die je in de stad kunt doen.
Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden in in in Havana. Havana. Havana.
Hotel Nacional behoort nog altijd tot de top hotels in Havana. Inmiddels is het een symbool van Cuba die refereert aan de geschiedenis en cultuur van het land. Doordat Hotel Nacional is gebouwd op een heuvel, heb je vanuit de tuin een prachtig uitzicht op zee en de Malecn boulevard. Menig beroemdheid heeft hier n of meerdere nachten doorgebracht. Veel van hun portretten zijn terug te vinden in de lobby van het hotel. Musea in Havana. Op deze pagina ontbreken de musea van Havana. Deze staan op een speciale pagina met musea in Havana. Meer info over Havana. De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Havana.: bijzondere plaatsen in Havana. Havana nieuws tips. Havana weer klimaat. teksten foto's' Silver Media contact, disclaimer copyright cookies privacy. Havana bezienswaardigheden musea Havana bezoeken reisinformatie weer beste reisperiode links.
Wat te doen in Cuba De mooiste bezienswaardigheden.
Het artikel Wat te doen in Cuba: de mooiste bezienswaardigheden gepubliceerd op februari 19, 2018 in de categorie Bestemmingen. Dit artikel gaat over: Cuba heeft een van de meest mooie strandgebieden van de Antillen, het is rijk aan historische edelstenen en naast Havana, vele andere indrukwekkende steden.
Havana, Cuba: bezienswaardigheden die je niet mag missen!
Zo weet je zeker dat je niks mist van de bezienswaardigheden van Havana en zelfs nog wat extra highlights van de stad ontdekt. Je kunt ook zelf een fiets huren bij Baja Bikes als je zonder gids op pad wilt. Ook leuk om te doen in Havana. Voor Cuba heb je een visum nodig.
Havana in Cuba alles over de stad Havana.
Havana voor beginners. bezienswaardigheden top 10. Castillo de la Real Fuerza. Cathedral de San Cristóbal. Palacio de los Capitanes. Wat te doen in Havana? Cathedral de San Cristóbal. De Kathedraal van Havana, beter bekend onder de naam Cathedral de San Cristóbal, is een achttiende eeuwse Rooms-katholiek bouwwerk. foto: Vgenecr onder GFDL-licentie. De Kathedraal van Havana, beter bekend onder de naam Cathedral de San Cristóbal, is een achttiende eeuwse Rooms-katholiek bouwwerk. foto: Vgenecr onder GFDL-licentie. Internationaal Jazz Festival. de tijd in Havana. Fox over Cuba Havana.

Contacteer ons