Meer resultaten voor capitool havana

Capitool Havana, Cuba Stockfoto's' FreeImages.com.
Recent: hotel lamp love bird sweden outdoor background containment monitoration dream bright sky belgium waxing contain human sexing support sneaker spring hand over love person or animal in the forest happy birthday background iceland. Premium Stock Photo of Capitool Havana, Cuba.
El Capitolio Wikipedia.
EL Capitolio ook wel Capitolio Nacional genoemd is een gebouw in de Cubaanse hoofdstad Havana. Het gebouw was tot de Cubaanse Revolutie de zetel van de Cubaanse regering. is de Cubaanse academie van wetenschappen in het gebouw gevestigd. Het gebouw werd ontworpen door de architecten Raúl Otero en Eugenio Raynieri. Het ontwerp was duidelijk geïnspireerd op het Amerikaanse Capitool, dat eveneens in de neoclassicistische stijl is gebouwd.
Het Capitolio Nacional in Havana, duidelijk geïnspireerd op het Amerikaanse Capitool Havana cuba, Cuba, Tours.
Havana Droomplekken.nl.
El Cristo de La Habana, de Christus van Havana, is een 18 meter hoog wit marmeren beeld dat over Havana uit kijkt. Het beeld heeft wat weg van de wereldberoemde Cristo Redentor in Rio de Janeiro. Het grote beeld werd ontworpen door de bekende Cubaanse beeldhouwster Jilma Madera. Zij gebruikte daarvoor marmer uit de beroemde Italiaanse Carrara-vallei, het weegt meer dan 320 ton. Het beeld werd in 1958 op de heuvel geplaatst op een hoogte van 51 meter, zodat het van ver te zien is. Christus houdt een hand op zijn hart, terwijl hij de andere omhoog houdt. Zodat hij iedereen in de stad kan zegenen. Corno van den Berg El Capitolio Nacional. El Capitolio is, net als de naam, in de verte al herkenbaar. Hij lijkt sterk op Het Capitool, het beroemde overheidsgebouw in renaissance-stijl in Washington.
Gr Capitolio, Of Nationaal Capitool Gebouw-Havana, Cuba Stock Foto Afbeelding bestaande uit genaturaliseerd, revolutie: 67494854.
Gr Capitolio, of de Nationale Capitoolbouw in Havana, Cuba Gr Capitolio of de Nationale Capitoolbouw in Havana, Cuba De nationale Capitoolbouw Gr Capitolio in Havana, Cuba Gr Capitolio, of de Nationale Capitoolbouw in Havana Gr Capitolio, of de Nationale Capitoolbouw in Havana Het gebouw van Capitoolgr Capitolio Havana, Cuba De nationale Bouw van het Capitool in Havana, Cuba De bouw van Gr Capitolio Nacional Havana, Cuba De nationale Bouw van het Capitool in Havana, Cuba.
Poster Klassieke auto's' in de voorkant van het Capitool in Havana. Cuba Pixers We leven om te veranderen.
Canvas en Posters. Klassieke auto's' in de voorkant van het Capitool in Havana. Poster Klassieke auto's' in de voorkant van het Capitool in Havana. Visualisatie van leveranciers. Poster Wijzig het materiaal. te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen." data-tipsy-show-eventclick" data-tipsy-show-delay200" data-tipsy-hide-eventfocus" data-tipsy-hide-deley100" data-tipsy-position-normaltop" data-tipsy-backgroundblack" data-tipsy-responsive-950-position-normalbottom" data-tipsy-responsive-800-backgroundblack" Milieuvriendelijk."
Mapping. Membership. La Habana Vieja oud Havana in Havana La Habana Cuba Bezienswaardigheden.
2 4 Vul de uitkomst in anti-spam. Gratis lid worden. Je eigen reisgidsen. Selecteer wat jij wenst te zien in een regio of stad en stippel een persoonlijke trip uit. Je kan je reisgids ook uitprinten met kaarten. TravelTalia heeft honderden wandelingen uitgestippeld. Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten. Sommige bezienswaardigheden bevatten meerdere items zoals graven op een kerkhof of een uitkijktoren in een natuurpark. Actuele prijzen en promo's' exclusief op maat. Inclusief een prijsmeter. Betaal nooit meer te veel! Reismagazine Zonvakanties Stedentrips Verre reis België Nederland Frankrijk Spanje Can. Eilanden Alle landen. Lid worden Inloggen Paswoord vergeten. Lastminutes Hotels Vliegtickets Vliegvakanties Vakantieparken. Caraïben Cuba Havana La Habana. Ca Cuba Havana La Habana. La Habana Vieja oud Havana. Toon op kaart.
60 Top Capitolio fotos en beelden Getty Images.
Blader door de 1.915 capitolio beschikbare stockfotos en beelden, of begin een nieuwe zoekopdracht om meer stockfotos en beelden te vinden. De zoekopdracht voor capitolio" heeft geen resultaten opgeleverd. Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden.:
capitool havana
Hoe dacht u dat Havana zijn 500 jarig bestaan viert? Op 16 november werd de 500ste verjaardag van de Cubaanse hoofdstad gevierd, lokaal bekend als de fundación van de Villa de San Cristobal de la Havana. Om dit historische moment te vieren, was de hoofdstad getuige van een kleine volksverhuizing: 500.000 Cubanen verzamelden zich aan de voet van het Capitool dat recent nog werd gerestaureerd.
Havana Columbus Travel.
Capitool in Havana. Foto door: MiekeDeHaas Er is een straatje in Havana waarbij je een mooi doorkijkje hebt op het Capitool. Het Capitool is gebouwd in de jaren 1920. Het gebouw is een replica van het Capitool in Washington en is gebouwd in de renaissance stijl.
test.
Op het kerkhof liggen overigens naar schatting nog 800.000 anderen begraven, waarmee het tot de grootste kerkhoven ter wereld behoort. Het Capitolio in centraal Havana is het centrum van de stad. Het werd gebouwd in 1929 naar het model van het Capitool in Washington.
Deel van El Capitolio Nacional Havana citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Licht bewolkt Min: 29C Max: 29C. Licht bewolkt Min: 28C Max: 28C. Foto van El Capitolio Nacional in Havana. Hier kan je een stuk van El Capitolio Nacional in Havana zien. Het gelijkt op het Capitool van Washington DC. Naar overzicht El Capitolio Nacional.

Contacteer ons