Zoeken naar capitool havana

Over gans havana zie je capitool Reizigersbeoordelingen El Capitolio TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Over gans havana zie je capitool El Capitolio. Ciudad de la Habana Province. Havana Wat te doen. Over gans havana zie je capitool. Beoordeling van El Capitolio. Paseo de Marti, Havana 10200, Cuba. 53 7 8603411.
El Capitolio Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. EL Capitolio ook wel Capitolio Nacional genoemd is een gebouw in de Cubaanse hoofdstad Havana. Het gebouw was tot de Cubaanse Revolutie de zetel van de Cubaanse regering. Momenteel is de Cubaanse academie van wetenschappen in het gebouw gevestigd. Het gebouw werd ontworpen door de architecten Raúl Otero en Eugenio Raynieri. Het ontwerp was duidelijk geïnspireerd op het Amerikaanse Capitool, dat eveneens in de renaissance stijl is gebouwd.
Het capitool van Havana Reizigersbeoordelingen El Capitolio TripAdvisor.
14 oktober 2016 beoordeeld. Het capitool van Havana. Een capitool net als je ze in Amerika vind. Mooi gebouw dat vlakbij Park Central ligt. Mooi om op de foto te zetten. Achter het capitool is trouwens de sigaren fabriek. Stel MaartenvdGraaf een vraag over El Capitolio.
Deel van El Capitolio Nacional Havana citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Foto van El Capitolio Nacional in Havana. Hier kan je een stuk van El Capitolio Nacional in Havana zien. Het gelijkt op het Capitool van Washington DC. Naar overzicht El Capitolio Nacional. Vergroot de kaart. Top 10 bezienswaardigheden Havana. Museo de la Ciudad.
Not a replica of the US capitol Review of El Capitolio, Havana, Cuba TripAdvisor.
Boutique Hotels in Havana. Havana Heritage Hotels. All Inclusive Hotels in Havana. Havana City Center Hotels. Hotels with Free Wifi in Havana. Havana All Inclusive Beach Hotels. Havana All Inclusive Family Resorts. Havana Jacuzzi Suite Hotels. Havana Cheap Beach Hotels.
Havana Columbus Travel.
Foto door: MiekeDeHaas Er is een straatje in Havana waarbij je een mooi doorkijkje hebt op het Capitool. Het Capitool is gebouwd in de jaren 1920. Het gebouw is een replica van het Capitool in Washington en is gebouwd in de renaissance stijl.
Het capitool Picture of El Capitolio, Havana TripAdvisor.
Het capitool Picture of El Capitolio, Havana. Ciudad de la Habana Province. Things to Do in Havana. El Capitolio Pictures. Photo: Het capitool. From Review: Imposant gebouw of El Capitolio. See all 2 192 reviews. 2 192 Reviews. 39 of 277 things to do in Havana.
Mapping. Membership.
Selecteer wat jij wenst te zien in een regio of stad en stippel een persoonlijke trip uit. Je kan je reisgids ook uitprinten met kaarten. TravelTalia heeft honderden wandelingen uitgestippeld. Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten.

Contacteer ons