Meer resultaten voor club havana den haag

Havana DenHaag.com.
Prijzen Soort ticket Prijs. Buitenhof 19, 2513 AG, Den Haag. Toon op kaart Toon op kaart. Openingstijden Dag van de week Openingstijden. Vroeger at ik met veel plezier in Havana. Wegens drukke perioden en reizen ben ik al maanden niet meer geweest.
Havana Den Haag Een echt Cubaans danscafé in het hart van Den Haag centrum.
Havana is een gezellig restaurant met ongedwongen sfeer midden in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken.
Havana Den Haag 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Havana Den Haag Beoordelingen. Wat te doen in Den Haag. Havana Den Haag. Havana Den Haag. Is dit uw bedrijf? 10 van 32 Nachtleven in Den Haag. Bars clubs, Nachtleven. Buitenhof 19, 2513 AG, Den Haag, Nederland.
Havana Den Haag, 3-gangen keuzediner bij Havana in hartje Den Haag: bespaar 41% in Den Haag via Social Deal.
Maandelijks houden ze International Student Parties en vrijdag en zaterdag is het FIESTA @ Havana en zijn ze dé meetingpoint van Den Haag. Op zondag is er om de week salsa of bachata en regelmatig speciale avonden met bekende dj's.
Havana Den Haag Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Havana Den Haag. Populaire keukens in Den Haag. Café restaurants in Den Haag. Chinees restaurants in Den Haag. Frans restaurants in Den Haag. Glutenvrije restaurants in Den Haag. Indonesisch restaurants in Den Haag. Italiaans restaurants in Den Haag.
Informatie over Havana Den Haag in Den Haag LatinWorld.nl.
Vrijdag en zaterdag is het FIESTA @ Havana en zijn we hét meetingpoint van Den Haag. Tijdens de Havana Latino en Havana Bachata op zondag zijn er eerst salsalessen en daarna vrij dansen onder begeleiding van een DJ en in de zomer één keer per maand een live band!
Havana, Den Haag Den Haag Bar, Onderwijs en opleiding Facebook.
Michelle Williams Russo is bij Havana, Den Haag. 22 oktober 2015 Den Haag, Nederland. Michelle Williams Russo heeft een nieuwe foto toegevoegd bij Havana, Den Haag. 22 oktober 2015 Den Haag, Nederland. Michelle Williams Russo is bij Havana, Den Haag.
Havana, Den Haag locatie.
Deze avond zal groots uitpakken. Een combinatie van live zang, percussie en de beste club muziek die zal verzorgd worden door Robert Feelgood en Mikee Martillo. Be a Clubber for 1 night! 9 oktober 2003. Feesten, muziek, visuals en Cubaanse architectuur. Dit is wat je kunt vinden in de maandelijkse avond Clubbers in de Havana te Den Haag.

Contacteer ons