Resultaten voor havana cuba uitgaan

De 10 beste uitgaansgelegenheden in Cuba TripAdvisor.
15 van 95 Nachtleven in Cuba. Casa de las Tradiciones Santiago de Cuba. 16 van 95 Nachtleven in Cuba. Café O'Reilly' Havana. 17 van 95 Nachtleven in Cuba. Out of the Box Tours Santiago de Cuba. 18 van 95 Nachtleven in Cuba.
Uitgaan in Havana Havana citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Uitgaan in Havana. Havana zou Havana niet zijn zonder zijn uitgebreide uitgaansmogelijkheden en dan vooral de talrijke dansgelegenheden. Van gezellige bars tot opzwepende tangosalons, al wat naar tropisch en exotisch ruikt is er terug te vinden. De meeste clubs en muziekbars situeren zich in de wijk Vedado.
De 10 beste uitgaansgelegenheden in Havana TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste nachtleven in Havana, Cuba. Ciudad de la Habana Province. Wat te doen in Havana. Nachtleven in Havana. Uitgaansgelegenheden in Havana. Wanneer wilt u op reis? Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Uitgaan Havana Spaanstalige Wereld.
Wil je naast de bekende toeristenadresjes ook weten hoe de inwoners van Havana uitgaan? Lees dan vooral verder! Je bent simpelweg niet in Cuba geweest als je geen muziekhuis hebt bezocht. Het welbekende Casa de Música biedt grotere optredens die je laten genieten van rumba, salsa of son.
Uitgaan Cuba Cuba Reisgids.
Bij je vakantie in Cuba zul je dan ook overal Cubaanse muziek tegenkomen en vooral de Buena Vista Social Club is nog ongekend populair. In Nederland zien we uitgaan vaak vooral als het bezoeken van een club of een groot feest. In Cuba heb je deze mogelijkheden ook, maar zul je vooral veel muziekpodia en barretjes tegenkomen. De echte clubs zijn voornamelijk in de hoofdstad Havana te vinden.
Cuba Forum Toon onderwerp Uitgaan in havana.
Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen. Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco. Handgemaakt met en by: SiteSplat SiteSplat 2013.
Top 8 uitgaan in Havana Cuba.
Home Top 8 uitgaan in Havana. Top 8 uitgaan in Havana. 22 December 2015 door Riksja Cuba Geen reacties. In het tweede deel van de 19e eeuw brak het muziekgenre son door in Cuba, een mix tussen Spaanse volksmuziek en Afrikaanse ritmes.
Cuba Forum Toon onderwerp uitgaan in havana.
Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen. Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco. Handgemaakt met en by: SiteSplat SiteSplat 2013.
Nachtleven op Cuba Activiteiten Cuba Royal Cuba.
Het culturele toerisme bureau van Cuba, Paradiso, geeft op haar website een overzicht van wat er tijdens uw vakantie allemaal te zien en te beleven valt op het eiland. Mocht u een uitgave van het gratis Cartelera tijdschrift kunnen bemachtigen, dan vindt u hier ook informatie over culturele evenementen in Havana. Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties. Uitgaan Santiago de Cuba.

Contacteer ons