Meer resultaten voor havana rockanje

Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Havana Beachclub in Rockanje Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
We komen graag op het strand bij Rockanje en het was deze week de 2e keer bij Havana. Het eten is goed, maar wel jammer dat de tafels vol blijven staan en het zo lang duurt met de bediening. Bedankt voor uw recensie.
Vergaderruimte in Rockanje: Havana Beachclub.
Zaalverhuur Den Haag. Swinse dreef / eerste slag 26 3235 AR Rockanje. Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar. Toon telefoonnummer Toon nummer Open website Stuur e-mail Aanvraag. Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar. Neem direct contact op met onze aanbevolen partners.:
Beachclub Havana in Rockanje Havana.
Genieten met je Vrienden. Havana Beachclub Rockanje is de perfecte plek om samen met je vrienden van het strand te genieten. Zon aan, lounge muziek aan, drankje erbij, waan van de dag uit en relax modus aan. Alle ingrediënten voor de perfecte dag aan het strand.
Full Moon 23 juli 2016, Havana, Rockanje evenement.
Op 23 juli 2016 zal het jaarlijkse Full Moon Festival terugkeren naar Havana Beachclub. Tijdens dit festival op het strand van Rockanje zal er een grote stage op het strand zijn en een stage binnen. De Dj's' zijn van top niveau.
Openingstijden van Havana Beachclub B.v. in Rockanje.
3 Havana Beachclub B.v. vestigingen gevonden in Rockanje. U zocht: Havana Beachclub B.v. Hulp nodig met het vinden van Havana Beachclub B.v. Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m. Havana Beachclub B.V.
Havana Beachclub in Rockanje Eet.nu.
Waar heb je zin in? Havana Beachclub in Rockanje. 6 4 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was jouw ervaring? 0 positieve stemmen 3 negatieve stemmen. Eerste Slag, Swinsedreef 26. E-mail Verstuur een e-mail.
Beachclub Havana kiest voor een zonnige toekomst Duurzaamheid Ondernemer Gemeente Westvoorne.
Als deelnemer aan de duurzaam ondernemen estafette, georganiseerd door Gemeente Westvoorne en Stichting Stimular, is Havana tijdens een bedrijfsbezoek op een aantal mogelijke nieuwe initiatieven gewezen. We hebben een aantal bewegingssensoren geïnstalleerd in ruimtes waar het licht vaak onnodig bleef branden. Daarnaast hebben we nog meer LED-lampen geplaatst en zijn we bezig met het behalen van een Green Key certificaat. Dit certificaat zou voor ons dé bevestiging zijn dat we goed bezig zijn op het gebied van duurzaamheid. Zelf aan de slag in uw bedrijf? Wilt u ook deelnemen in de duurzaam ondernemen estafette in Westvoorne? Neem dan contact op met Stefan Romijn van Stichting Stimular s.romijn@stimular.nl. U kan op www.westvoorne.nl onder Ondernemer, Duurzaamheid meer lezen, onder andere over het besparen op uw energiekosten. Producten en Diensten. Stichting Bedrijf op Voorne. U bevindt zich op: Home Ondernemer Duurzaamheid. Zoeken Trefwoord Zoek. Antwoord voor bedrijven. Oostvoorne Rockanje Tinte.
Havana Rockanje TicketSwap.
Swinsedreef 26, 3220AC Rockanje. Al meer dan 3.400.000 tevreden gebruikers uit 20 verschillende landen! March 14, 2019 1916.: Zo weet je zeker dat je je kaartjes veilig koopt / verkoopt. March 14, 2019 0114.: Snel, makkelijk en professioneel. March 13, 2019 1731.:
Havana BeachClub VVV NL.
Havana BeachClub Rockanje is de perfecte plek om samen met je vrienden van het strand te genieten. Heerlijk te eten of als je speciale gebeurtenis hebt te vieren. 3235 AR Rockanje. Plan mijn route. T 0181 402 276. 3235 AR, Rockanje.
Havana Beachclub, Rockanje Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Glutenvrije restaurants in Rockanje. Italiaans restaurants in Rockanje. Spaans restaurants in Rockanje. Sushi restaurants in Rockanje. Veganistische restaurants in Rockanje. Vegetarische restaurants in Rockanje. Vis en zeevruchten restaurants in Rockanje. Alle dingen om te doen in Rockanje. Activiteiten in de omgeving van Havana Beachclub.
Havana Beachclub Rockanje CheckCams.

Contacteer ons