Resultaten voor havana sliedrecht

Show Club image. Havana Sliedrecht op Podiuminfo.
Het als vroeger bekende Corona onderging een ware metamorfose, en heeft nu de uitstraling zoals Club Havana hoort te zijn; Chique, speciaal en vooral sfeervol. Sinds januari 2008 organiseert Club Havana diverse grote feesten met bekende artiesten. Bekijk alle Club Havana Sliedrecht informatie.
Café Havana Sliedrecht Oozo.nl.
De onderneming Café Havana is gevestigd op Stationsweg 3 te Sliedrecht en is actief in de branche Sportaccommodaties. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24418373 en is gelegen in Stationsweg in de gemeente Sliedrecht.
Grote politiecontrole in Café Havana; eigenaar voelt zich geschoffeerd Sliedrecht Vandaag.
aanhouding bezoekers café drugshond harddrugs horeca-ondernemer onderzoek politiebureau politiecontrole sliedrecht softdrugs speciale eenheid Stationsweg Berichtnavigatie. Vorig bericht A15 tussen Papendrecht en Gorinchem in top-10 duurste files Volgend bericht We hebben ons hart verpacht aan mensen met een beperking. 8 gedachten over Grote politiecontrole in Café Havana; eigenaar voelt zich geschoffeerd.
Havana Wikipedia.
Havana bestaat sinds januari 2011 uit vijftien gemeenten municipios: Arroyo Naranjo, Boyeros, Centro Habana, Cerro, Cotorro, Diez de Octubre, Guanabacoa, La Habana del Este, La Habana Vieja, La Lisa, Marianao, Playa, Plaza de la Revolución, Regla, San Miguel del Padrón.
Verkooppunten Nederland.
Primera de Bandijk. Nieuwe Ebbingstraat 2. Palazzo Conceptstore B.V. Cigo de Weijs. Van Lenneplaan 113. Havana House v/h WH Voet en Zn. Cigo Cor Mazereeuw. Primera de Pijp. Sigarenmagazijn Van Verseveld. De Veerpoort Kantoorboekhandel. Vivant Frank Evers. van de Kant.
Café Havana uit Sliedrecht in andere handen 078Vandaag.
zaterdag 2 november 2019. Tip de redactie. Home Nieuws Café Havana uit Sliedrecht in andere handen. Café Havana uit Sliedrecht in andere handen. 9 januari 2017. Foto: Google Streetview. Per 9 januari 2017 is Michel Kwist de nieuwe eigenaar van café Havana Sliedrecht.
Café Havana heeft nieuwe eigenaar Foto AD.nl. Spinner. Sluit.
Cafe Havana Sliedrecht Serc.
Kortom of je nu houdt van een actief avondje uit, je verjaardag of een ander feestje wilt vieren of gewoon gezellig in een van de loungehoeken wilt zitten, het is allemaal mogelijk bij Cafe Havana in Sliedrecht. En bij Havana kunt u ook uw eigen zaal huren als u iets wilt organiseren.
Cafe Club Havana in Sliedrecht LatinWorld.nl.
Cafe Club Havana Sliedrecht. U kunt voor diverse doeleinden onze zaal huren. Hij is uitermate geschikt voor verjaardagen, bruiloften, examenfeestjes en verder alles wat u maar wilt vieren. Ook is het mogelijk om de zaal te huren voor workshops en het geven van lezingen en presentaties.
Havana gaat verder onder de naam The Moonshine Sliedrecht.net.
SLIEDRECHT Nu de re-branding een feit is, van zowel de buitenkant als de binnenkant, gaat Havana verder onder de naam The Moonshine. En zaterdag 20 mei aanstaande speelt Hayfever met Rock Roll in The Moonshine in Sliedrecht. We" gaan weer terug in de tijd, en hoe!
Strackstone 21x7x8cm Havanna Antraciet Budget-Bestrating.nl.
Zand voor afstrooien. Home Bestrating Strackstone 21x7x8cm Havanna Antraciet. Strackstone 21x7x8cm Havanna Antraciet TuinVisie Artikelnr. De Strackstone is een door-en-door gekleurde betonstraatsteen zonder facet met de uitstraling van straatbakstenen. Om afsplinteren van de stenen te voorkomen zijn deze voorzien van afstandhouders.
De mooiste woonwinkel van Nederland De Bommel Meubelen.
Alles van de beste kwaliteit én voor de beste prijs. De Bommel heeft een compleet eigen logistieke afdeling met een groot meubelmagazijn, professionele chauffeurs en bezorgers. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de meubelen op de allerbeste wijze thuisbezorgd worden.

Contacteer ons