Resultaten voor bezienswaardigheden havana

Havana reisgids Info, bezienswaardigheden en aanbiedingen.
13 niet te missen bezienswaardigheden in Cuba! La Habana vieja of het oude Havana is een van de grootste bezienswaardigheden in Cuba. De hoofdstad is in de meeste gevallen de eerste kennismaking met het eiland en betekent direct een sprong terug in de tijd.
Havana Cuba Informatie, bezienswaardigheden, hoogtepunten, foto's, nieuws, cultuur, reisgids, geschiedenis, salsa, revolutie, Ernst Hemingway, Fidel Castro, Jose Marti, oldtimers cuba, reis reizen, va
Bezienswaardigheden in Havana. Meer informatie over Havana. Het weer en klimaat in Havana. Weersverwachting in Havana Cuba. Zoek een casa particular in Havana. Overzicht restaurants in Havana Cuba. Foto's' van Havana Cuba. Wiki Havana Cuba. lokale tijd in Havana. Baobab rondreis Cuba.
Wat te doen in Havana Cuba-reis.nl.
Geen hele bijzonder bezienswaardigheid, maar wel leuk om een keer doorheen te lopen. El Barrio Chino: De Chinese wijk van Havana. Bezienswaardigheden in Habana Vieja. Hieronder vind je een aantal leuke bezienswaardigheden in de wijk Habana Vieja, het oudste deel van Havana.
Wat te doen in Havana: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Hotel met Balkon in Havana. Historische Hotels in Havana. Unieke Hotels in Havana. Boetiek Hotel in Havana. Luxe Wellness Hotels in Havana. Appartement Hotel in Havana. Moderne Hotels in Havana. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Old Havana.
Havana bezienswaardigheden top 10.
Wie de authentieke sfeer die ontstaan is ten tijde van het handelsembargo nog een beetje wil proeven, die moet snel zijn. Top 10 bezienswaardigheden van Havana. Plaza de la Catedral. Wie op zoek is naar het echte Cuba mag zeker dit vrolijke en bruisende plein niet overslaan.
Havana in Cuba reistips en bezienswaardigheden.
Het patroon van het oude stadsplattegrond is nog altijd zichtbaar, met de vier grote pleinen: Plaza de la Catedral, Plaza de San Fransisco, Plaza Vieja en Plaza de Armas. Het Plaza de la Catedral met de torens van de Catedral de San Cristobál de La Habana is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Havana.
Havana bezienswaardigheden.
De hoofdstad van Cuba barst uit zijn voegen van de interessante bezienswaardigheden. Vooral de wijk Havana Vieja kent veel prachtige koloniale gebouwen en sfeervolle pleinen. De meeste reizigers beginnen hun reis in Havana en je kunt je hier prima twee of drie dagen vermaken.
De bezienswaardigheden van Havana citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Ontdek hier wat er zeker de moeite waard is om te bezoeken in Havana tijdens een citytrip. Blader doorheen de meest attractieve bezienswaardigheden en bekijk waar ze precies gelegen zijn. Download GRATIS stadsgids. Top 10 bezienswaardigheden Havana. Museo de la Ciudad.
13 bezienswaardigheden in Cuba Van Cayo Coco to Trinidad!
Salsalessen in Havana. Havana heeft heel wat van de meest populaire bezienswaardigheden van Cuba op zijn grondgebied liggen, maar wie zijn ervaring in de Cubaanse hoofdstad nog wat unieker wil maken, kan salsalessen volgen. Denk je de salsa al volledig onder de knie te hebben?
Havana, Cuba: bezienswaardigheden die je niet mag missen!
Als je iemand vraagt wat te doen in Havana, zal de Plaza de la Revolución waarschijnlijk één van de genoemde bezienswaardigheden in Havana zijn. Al is het plein groot, het zal zeker niet voorkomen in het lijstje van de mooiste bezienswaardigheden in Havana aangezien dit enorme plein omringt wordt door betonnen staatsgebouwen.

Contacteer ons