Resultaten voor havana den haag

Havana Den Haag Een echt Cubaans danscafé in het hart van Den Haag centrum.
Havana is een gezellig restaurant met ongedwongen sfeer midden in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken.
Havana Den Haag Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Den Haag. Restaurants in de buurt van Havana Den Haag. Populaire keukens in Den Haag. Café restaurants in Den Haag. Chinees restaurants in Den Haag. Frans restaurants in Den Haag. Glutenvrije restaurants in Den Haag. Indonesisch restaurants in Den Haag.
Restaurant Havana Den Haag Den Haag.
Vanaf de halte loopt u in ongeveer 3 minuten naar de ingang van Havana Den Haag. Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en nachttreinen richting Den Haag kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.
Havana DenHaag.com.
Ontzettend jammer van Havana gezien hun filiaal in Tilburg echt een top tent is. een maand geleden. Je kan hier lekker eten en in de avond wordt dans muziek gedraaid. Tafels worden weg geschoven en een prachtige dansvloer komt te voorschijn. Tevens een mooie omgeving vlak bij Buitenhof vijver voor een wandeling is idealen plek midden in Centrum Den haag.
Havana Den Haag 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Alle restaurants in Den Haag. Restaurants in de buurt van Havana Den Haag. Alle dingen om te doen in Den Haag. Activiteiten in de omgeving van Havana Den Haag. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Havana in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant in Den Haag /. Havana in Den Haag. Buitenhof 19 2513 AG Den Haag Nederland Kaart. Den Haag Centrum. Gemiddelde prijs 25. Speciale deals menu's.' Promoties zijn kortingen van 20%, 30%, 40% of 50% op de gehele rekening, inclusief drankjes.
Havana Den Haag, 3-gangen keuzediner bij Havana in hartje Den Haag: bespaar 41% in Den Haag via Social Deal.
Maandelijks houden ze International Student Parties en vrijdag en zaterdag is het FIESTA @ Havana en zijn ze dé meetingpoint van Den Haag. Op zondag is er om de week salsa of bachata en regelmatig speciale avonden met bekende dj's.

Contacteer ons