Meer resultaten voor havana den haag

Havana Den Haag, Diner cocktail naar keuze bij Havana: bespaar 50% in Leiden via Social Deal.
Ga verder met Facebook Ga verder met Google. Vul je e-mailadres in om in te loggen. Vul je wachtwoord in om in te loggen. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Ga verder met Facebook Ga verder met Google.
Havana Den Haag Oozo.nl.
Buitenhof 19, 2513AG s-Gravenhage. De onderneming Havana Den Haag is gevestigd op Buitenhof 19 te s-Gravenhage en is actief in de branche cafés. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20092888 en is gelegen in Voorhout in de gemeente s-Gravenhage. Bij Havana Den Haag is 1 persoon werkzaam.
Ben je een mens of een robot? trivago.
Ben je een mens of een robot? Als je een mens bent, kom dan gerust binnen! Je hoeft alleen maar het vakje hieronder aan te vinken. Klik op het onderstaande vakje om te bewijzen dat u geen robot bent en naar trivago te gaan.
Fiesta 2019 Havana Den Haag Den Haag maandag 31-12-2018.
de Nobel, Leiden NL. Havana Fiesta 2330.: Havana Den Haag, Den Haag NL. Haags Horeca Fiesta // Closetoya 2355.: Rootz, Den Haag NL. Havana Fiesta 2330.: Havana Den Haag, Den Haag NL. Haags Horeca Fiesta // Klitteband Josh Charm 2359.:
Havana Den Haag Een echt Cubaans danscafé in het hart van Den Haag centrum.
Eerst gastvrij en heerlijk dineren om vervolgens te genieten van een film en na de film na te praten onder het genot van een drankje. U betaalt slechts 30.00 p.p. Een cocktail naar keuze van onze uitgebreide cocktailkaart. Een voorgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart. Een hoofdgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart behalve onbeperkt ma tm woe, XL gerechten, extras zoals kaas en guacamole worden berekend. Een filmvoucher, om te wisselen voor een bioscoopkaartje, reserveren kan via www.pathe.nl/reserveertickets. Kijk onder Menu hoe je kan reserveren en voor de voorwaarden. FIESTA at Havana. zondag na het diner gaan alle tafels aan de kant en bieden wij een gevarieerd programma voor ieder wat wils. Vrijdag en zaterdag is Havana in de nacht hét meetingpoint van Den Haag. Tijdens de Havana Latino/Bachata op zondag is er vanaf 21.30 uur vrij dansen onder begeleiding van een DJ. Kijk bij de agenda wanneer deze avonden plaatsvinden.
Havana Den Haag in s-Gravenhage werk hier via Temper.
Outlet-shop 1DayFly.com Elke dag 1 superaanbieding.
1DAYFLY DAMES T-SHIRT. Gildan performance shirts. Meer informatie Koop nu! Saturnusstraat 60 unit 61. 2516 AH DEN HAAG. Telefoon: 31 070 383 87 66 / 32 0 380 81 522. maandag t/m vrijdag van 1000: tot 1700: uur. Aanvullende contact informatie.
Restaurant Havana Den Haag.
Theater in de buurt. Havana Den Haag. Havana is een gezellig restaurant in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken.
Havana Den Haag Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Cubaans café Havana Den Haag DagjeWeg.NL.
Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. Goede Vrijdag geopend. eerste paasdag geopend. tweede paasdag geopend. eerste pinksterdag geopend. tweede pinksterdag geopend. eerste kerstdag gesloten. tweede kerstdag geopend. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Wie ooit op Cuba geweest is, zal de sfeer herkennen. Voor wie er nog nooit is geweest, is dit café een regelrechte belevenis. Een bezoek aan Havana Den Haag betekent ongetwijfeld feestvreugde in het hart!
Reserveren bij Havana Den Haag in Den Haag.
Havana Den Haag. Den Haag, Kortenbos. toon op kaart. Op de opgegeven datum is er helaas geen beschikbaarheid voor de opgegeven groepsgrootte, hieronder zie je de beschikbaarheid voor de komende dagen voor de geselecteerde gegevens. vrijdag 29 maart. zaterdag 30 maart.
Aanbiedingen, acties en kortingen bij %s Scoupy.
Havana Den Haag. Havana is een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goedgeprijsd eten, heerlijke cocktails ook workshops, een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek op vrijdag, zaterdag en zondag.

Contacteer ons