Meer resultaten voor havana den haag

BookDinners.nl.
Havana Den Haag Den Haag.
Fiddler, gelegen aan de Riviervismarkt 1 in Den Haag gemeente Den Haag. Havana Den Haag, gelegen aan de Buitenhof 19 in Den Haag gemeente Den Haag. Havana, gelegen aan de Oudkerkhof 29 in Utrecht gemeente Utrecht. Complimenten, recensies, informatie of kritiek.:
Voordelig Spontaan uit eten in Leiden.
Vul je e-mailadres in om in te loggen. Vul je wachtwoord in om in te loggen. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. facebook Ga verder met Facebook Ga verder met Google. Vul een geldig e-mailadres in.
Havana Den Haag s-Gravenhage Oozo.nl.
Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20092888 en is gelegen in Voorhout in de gemeente s-Gravenhage. Bij Havana Den Haag is 1 persoon werkzaam. Meer weten over Havana Den Haag? Toon in Google Maps.
Ben je een mens of een robot? trivago.
Ben je een mens of een robot? Als je een mens bent, kom dan gerust binnen! Je hoeft alleen maar het vakje hieronder aan te vinken. Klik op het onderstaande vakje om te bewijzen dat u geen robot bent en naar trivago te gaan.
Fiesta 2019 Havana Den Haag Den Haag maandag 31-12-2018.
Havana Den Haag. Den Haag NL. Route via Google maps. Was jij erbij? Ik was erbij. Ik was er niet bij. Top 40, RnB, House, Latin Classics. Dresscode: No sportswear, No caps. Organisatie: Havana Den Haag. Vind hotels in de buurt.
Havana Den Haag Een echt Cubaans danscafé in het hart van Den Haag centrum.
De korting is ook niet geldig in combinatie met andere acties, zoals Pathé Diner of de Restaurant Cadeaukaart. E-tickets, tickets op je telefoon en gewone entreekaartjes worden allemaal geaccepteerd. FIESTA at Havana. Vanwege het Corona virus liggen alle stapavonden en salsa-avonden stil. Helaas ook geen idee tot wanneer. Als we weer mogen, zetten we van donderdag t.m. zondag na het diner alle tafels aan de kant en bieden wij een gevarieerd programma voor ieder wat wils. Vrijdag en zaterdag is Havana in de nacht hét meeting point van Den Haag.
Havana Den Haag in s-Gravenhage werk hier via Temper.
Outlet-shop 1DayFly.com Elke dag 1 superaanbieding.
1DAYFLY DAMES T-SHIRT. Gildan performance shirts. Meer informatie Koop nu! Saturnusstraat 60 unit 61. 2516 AH DEN HAAG. Telefoon: 31 070 383 87 66 / 32 0 380 81 522. maandag t/m vrijdag van 1000: tot 1700: uur. Aanvullende contact informatie.
Restaurant Havana Den Haag.
Theater in de buurt. Havana Den Haag. Havana is een gezellig restaurant in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken.
Havana Den Haag Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Cubaans café Havana Den Haag DagjeWeg.NL.
Havana Den Haag. Havana Den Haag. schrijf een review. Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast. Raadpleeg de website van de aanbieder. Het hele jaar open let op de openingsdagen.

Contacteer ons