Resultaten voor hoofdstad cuba havana

Havana informatie de beste Havana tips!
Privacy en cookies. Home Cuba Havana. Havana: kleurrijke hoofdstad van Cuba. Havana is de levendige hoofdstad van Cuba. Met een inwoneraantal dat de twee miljoen inmiddels overschreden heeft, woont ongeveer twintig procent van alle inwoners van het land in deze metropool.
Ligging Havana Havana citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Havana is de hoofdstad van Cuba, een eiland in het Caribisch gebied met een oppervlakte van zon 110 000 km. Cuba maakt deel uit van de Grote Antillen, waar onder andere ook Puerto Rico en Jamaica tot behoren. In feite bestaat Cuba uit een eilandengroep, waarvan het hoofdeiland Cuba het grootste is.
Havana Cuba Informatie, bezienswaardigheden, hoogtepunten, foto's, nieuws, cultuur, reisgids, geschiedenis, salsa, revolutie, Ernst Hemingway, Fidel Castro, Jose Marti, oldtimers cuba, reis reizen, va
Online rondreis zoeken. Havana of Habaneros is de hoofdstad van Cuba. Havanna is op 25 juni 1514 gesticht in opdracht van de Spanjaard Diego Velazquez de Cuellar. Havana ligt aan de noordkant van het eiland aan een baai. Het oude deel van Havana Old Havana staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Havana Wikipedia.
Havana in het Nederlands ook wel Havanna, in het Spaans La Habana 2 is de hoofdstad van Cuba en met 2.125.000 inwoners 2015 verreweg de grootste stad op Cuba. De stad fungeert eveneens als provincie la provincia de La Habana.
Cuba land Wikipedia.
Aan de zuidkant ligt de Caribische Zee, dat Cuba scheidt van onder andere Jamaica en de Kaaimaneilanden. Aan de westkant wordt Cuba door de Straat Yucatan gescheiden van het Mexicaanse schiereiland Yucat√°n. De grootste stad en eveneens de hoofdstad is Havana La Habana, gelegen aan de noordkust van Cuba.
Vakantie Havana TUI.
Havana stad: een bezienswaardigheid op zich. De hoofdstad van Cuba is opgedeeld in vier delen die elk hun eigen charme en bezienswaardigheden hebben. In Vedado vind je de belangrijkste politieke gebouwen van Cuba en het beroemde ijssalon Coppelia, waarvoor mensen uren in de rij willen staan.
Havana ervaringen, tips en reisinformatie Cuba.
Havana is de hoofdstad van Cuba, uniek en niet te vergelijken met welke stad dan ook. De kleurrijke oude huizen en oldtimers sieren het straatbeeld van deze zwoele stad waar maar liefst 22, miljoen Cubanen wonen. 32 Havana reiservaringen, reisverslagen reisverhalen.
De verschillende wijken van Havana Reisbureau Reisgraag.nl.
De wijk Havana Vieja. Havana is de hoofdstad van Cuba. Deze mooie stad is op te delen in drie wijken, welke ieder zeker een bezoek waard zijn. De drie wijken zijn Havana Vieja, Centro Havana en Vadado. Elke wijk heeft zijn eigen kenmerkende karakteristieken.
Tips Info over Havana Cuba-reis.nl.
Havana is met ruim 2 miljoen inwoners de bruisende hoofdstad van Cuba. Een stad waar altijd wat te beleven is en die altijd in ontwikkeling is. Voor liefhebbers van gebouwen in koloniale stijl en oude Amerikaanse autos ben je in Havana op de juiste plek.
Havana reisgids Info, bezienswaardigheden en aanbiedingen.
13 niet te missen bezienswaardigheden in Cuba! La Habana vieja of het oude Havana is een van de grootste bezienswaardigheden in Cuba. De hoofdstad is in de meeste gevallen de eerste kennismaking met het eiland en betekent direct een sprong terug in de tijd.

Contacteer ons