Meer resultaten voor reizen naar havana

Cuba al voor 379 retour! Ook in de Zomervakantie goedkoop! Travel Unlimited.
Centraal-Amerika Caraïben, Cuba, Havana, Varadero. Er zijn meerdere opties beschikbaar om goedkoop naar Cuba te reizen! Vertrek vanaf Brussel, Parijs of Dusseldorf naar Havana of Varadero in Cuba! Er zijn vluchten beschikbaar vanaf 379 heen en terug! Ook in de paasvakantie of zomervakantie zijn er goedkope opties beschikbaar!
CUBANA TRAVEL Voordelige Cuba rondreizen op maat.
Onze agent in Havana. Voordelige rondreizen naar Cuba op maat. Wij zijn specialist in voordelige rondreizen op maat naar Cuba. Bekijk onze meest populaire Cuba reizen en geef aan welke reis u graag zou willen maken en wat voor u belangrijk is.
Ictam reizen Cuba: Culturele groepsreizen rondreizen met begeleiding Cuba. Onze aanraders. Onze aanraders.
Bezoek aan een fabriek waar één van Cuba's' bekendste exportprodukten worden geproduceerd: de sigarenfabriek Romeo y Julieta, ontstaan in 1875. Daarna rijden we via een tunnel naar de andere oever van de baai van Havana, vroeger beschermd door twee Spaanse forten, El Castillo del Morro en de Fortaleza de San Carlos de la Cabaña met het verrassende Wapenmuseum, gelegen tegenover Havana la Vieja.
Reisinformatie en nuttige adressen Flanders Trade. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Reizen in Cuba. Van de luchthaven naar het centrum. Per taxi of auto, 30 minuten. Verplaatsingen in de stad. Per taxi of huurwagen. Hotels in Cuba. Betalen in Cuba. Alle VISA en niet-Amerikaanse kredietkaarten worden aanvaard. Huidige munt, de CUC idem USD. U kan eventueel Euro's' meebrengen om ze om te wisselen in CUC, geen USD op dit moment. Werkuren in Cuba. 8u tot 17u. Een overzichtstabel met stekkers, netspanning en frequentie per land. Lokale feestdagen en vakantieperiodes. Ambassade van België in Cuba. Ambassade van België in Havana.
Beoordeling Casa Particular in Havana en Hotel Blau Marina in Varadero 5 Havanna Voyage Privé.
Op de eerste plaats in de particuliere verkoop van reizen, biedt het zijn flash-verkoop alleen aan zijn leden. Bezoek onze andere diensten: Voyage Privé Frankrijk Voyage Privé Spanje Voyage Privé Italië Voyage Privé Verenigd Koninkrijk Voyage Privé Nederland Voyage Privé Zwitserland Voyage Privé Duitsland Voyage Privé Austria. Casa Particular in Havana en Hotel Blau Marina in Varadero 5.
Vliegtickets naar Havana BudgetAir.be.
Vluchten naar Havana. Vlieg aan de beste prijs naar Havana en geniet van het extra reisbudget dat je overhoudt. Wij tonen je meteen de goedkoopste vliegtickets van alle airlines, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken en vergelijken. Ook huurwagens en hotels vind je goedkoop en snel op BudgetAir.be.
Vakantie Havana Tenzing Travel voorheen Kuoni.
Bovenal is Havana een gezellige stad met vele Spaans-koloniale overblijfselen. Het is er altijd druk en gezellig en overdag zijn de Amerikaanse auto's' uit de vijftiger jaren een opvallend straatbeeld. Reizen door onze specialisten geselecteerd. Meer reizen Havana. Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd.
Havana Cuba Bestemmingen Reizen Knack Weekend.
Consumenten kunnen een verandering creëren door duurzame en traceerbare vis te eisen. Zo maak je de perfecte vinaigrette. Dit zijn de Italiaanse plaatsen met het mooiste weer. Samen, maar toch apart: is flexibel wonen de toekomst? LGBT-groep groeit in welvarende landen, acceptatie blijft achter.
Cuba Best of Travel.
U deelt Havana het best op in wijken voor een bezoek. Zo is er Habana Vieja oud Havana waar de tijd heeft stilgestaan. U vindt er de koloniale huizen en gebouwen. Centro Habana is drukker en bruisender en toont u het dagelijkse leven van de Cubanen. De derde wijk Vedado ademt cultuur met de verscheidene theaters. ontdek onze reizen.
CUBA Connections.
De tijd lijkt hier stilgezet aan het eind van hun revolutie. In Havana is de Fabrica del arte de place to be voor liefhebbers van kunst. De Casa Fuster is ook de moeite waard. Feeling too hot? Neem een verfrissende duik in de natuurlijke zwembaden van Las Terrazas! En ook de onderwaterwereld van Cuba's' kristalheldere oceaan moet je echt zien. Dus laat maar komen dat masker en die snorkel. Het wordt genieten! Salsa op elke hoek van de straat, oldtimers, een rijk koloniaal verleden en prachtige natuur. Of je nu in een casa particular of hotel verblijft; Cuba is magisch! Download onze Cuba brochure. Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden. Reizen op maat. Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit.
havana strandterras hoofdstad cuba havana.
CUBA Connections.
De tijd lijkt hier stilgezet aan het eind van hun revolutie. In Havana is de Fabrica del arte de place to be voor liefhebbers van kunst. De Casa Fuster is ook de moeite waard. Feeling too hot? Neem een verfrissende duik in de natuurlijke zwembaden van Las Terrazas! En ook de onderwaterwereld van Cuba's' kristalheldere oceaan moet je echt zien. Dus laat maar komen dat masker en die snorkel. Het wordt genieten! Salsa op elke hoek van de straat, oldtimers, een rijk koloniaal verleden en prachtige natuur. Of je nu in een casa particular of hotel verblijft; Cuba is magisch! Download onze Cuba brochure. Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden. Reizen op maat. Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo.

Contacteer ons