Op zoek naar salsa dansen amsterdam?

Salsadansen USC.
Voor Salsa, Bachata en Kizomba werkt het USC samen met Swing Latino, één van de grootste salsadansscholen in Nederland. Kies een locatie. Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied is Swing Latino de meest authentieke dansschool in Amsterdam!
HOME Salsaschool Sabroso voor gezellige salsa lessen.
Sabroso is een gezellige dansschool amsterdam met mensen van alle leeftijden die in 1992 opgezet is door Franz en Floor. Zij houden zich al vele jaren met Salsa bezig en hebben intensieve dans en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Onder leiding van Franz en Floor heeft Sabroso in bijna 25 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Kenmerkend zijn de didactisch verantwoorde lesopbouw, authenthieke Cubaanse salsales, zorgvuldige muziekkeuze en last but not least de gedachte dat plezier bij het dansen voorop staat.
GRATIS salsa les? Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Leiden Zoetermeer Delft Dordrecht Lelystad Gouda Poeldijk.
Swing Latino's' New Dance Hot Spot Amsterdam Zuid-Oost LatinMagazine.
Wil je ook kunnen dansen zoals de swingende paren bij Latin partys en zou jij ook graag op de dansvloer staan en lekker uit je bol willen gaan, Dan ben je op de juiste plaats! Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied, is Swing Latino de grootste en meest authentieke dansschool in Amsterdam. Behalve in deze nieuwe locatie in Amsterdam Zuid-Oost, kan je ook terecht in locatie Q Factory in Amsterdam Oost en bij DOC in de Pijp. Maak kennis met onze goede sfeer en warmte tijdens onze danslessen en feesten en leer de passie van Salsa en Bachata kennen!
Mirror Centre Salsa-bachata-solo-vrouwen.
8 JULI Biodanza Festival Amsterdam. 28 29 Juli Textures of the Feminine. SALSA BACHATA SOLO VOOR VROUWEN. Wil jij de Bachata en Salsa leren, maar je hebt geen danspartner of je wilt het zonder een danspartner leren? Feminity heeft een leuke combinatiecursus Salsa solo Bachata solo ontwikkeld waarin je beide dansen in 10 lesweken kunt leren.
Untitled.
Je kunt bij Latin Breeze terecht in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Zaandam. Onze lessen kenmerken zich door kwaliteit en gezelligheid en worden gegeven door ervaren docenten. Wij beschikken over meerdere leslocaties die niet ver van elkaar liggen. Het lesprogramma is op alle locaties dezelfde. Gemiste lessen kunnen dus gemakkelijk worden ingehaald. Bij Latin Breeze kan je wekelijks terecht voor gezellige latin party's' op sfeervolle locaties. De cursussen starten in September, Oktober, Januari, Maart en in Mei. Voorafgaand aan de cursussen houden wij opendag, met demo's' en proeflessen van de verschillende danssoorten. Kijk voor meer info op de pagina van jouw woonplaats. Je kan ook contact met ons opnemen, info@latinbreeze.nl, 06-41244945. 27 t/m 31 augustus: Proeflessen, Salsa, Bachata, Kizomba.
Cubaanse salsales bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam.
Meld je aan voor Salsa beginners 1 en ontvang 15, korting! nb alleen geldig op 8-weekse cursussen. Er is elke avond iets te doen in São Paulo café in Amsterdam. Bijvoorbeeld Salsa op maandag, Kizomba op woensdag en elke donderdagavond kun je vrij dansen bij Salsa Reunion.
Hey Sexy Lady dansworkshop in Amsterdam, van Mokum Events.
Notice: Undefined variable: label in on line 96." Mokum Events heeft in Amsterdam een dansworkshop sexy Latijns-Amerikaans dansen. Dus Hey Sexy Lady, voetjes van de vloer! Wij leren jullie de salsa, de merenque en in overleg vele andere Latijns-Amerikaanse dansen in deze cursus Sexy Dansen.
SalsaRolf Welkom.
door heel Nederland. Wanneer u een bedrijfsuitje, een eigen feest of vrijgezellenfeest organiseert, dan komt Salsa Rolf bij u op de locatie voor een onvergetelijke danservaring. Geniet nog meer van uw feestje met een Salsa Workshop! Salsa Rolf is er ook voor.:
Salsa Workshop Cocktails Amsterdam.
Salsa workshop in Amsterdam. Voor onze salsa workshop in Amsterdam hebben wij een leuke nieuwe locatie in Amsterdam-Oost met uitzicht op het water! Wij bieden je daar ons dansen" dineren" arrangement, wat inhoudt dat salsadansen en eten onder 1 dak plaatsvinden.
Home Swing Latino Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue en Latin dansschool.
Amsterdam De Pijp DOC dovenontmoetingscentrum. Amsterdam Oost Q-Factory. Amsterdam Zuidoost Brasa Dance Studios. De Hallen Amsterdam West. Amsterdam De Pijp DOC dovenontmoetingscentrum. Amsterdam Oost Q-Factory. Amsterdam Zuidoost Brasa Dance Studios. Welcome to Swing Latino! Dance is not a competition, its a passion.
Gratis Salsa in Amsterdam? Dansschool La Salsa Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Zoetermeer, Schiedam, Gouda en Poeldijk.
Gratis open dagen. LA SALSA AMSTERDAM. Escape De Kroon Rembrandtplein 11, 1017CT. Wie kent niet de Escape en de Kroon op het Rembrandtplein in Amsterdam. La Salsa geeft hier de salsa lessen. Vanuit de leslocatie zie je uit over het Rembrandtplein met de gezellige terrasjes.

Contacteer ons