Resultaten voor salsa dansen rotterdam

Workshop Salsa Rotterdam Workshops Salsa doen in Rotterdam!
Beursplein 33, 3011 AA, Rotterdam. Over de workshop van La Salsa. Salsa dansen is altijd weer een groot succes op ieder feest. Bij de la salsa workshop gaat het er vooral om dat iedereen het naar zijn zin heeft en een leuke avond beleeft.
Poetic-Motion.
Wie Zijn Wij. Wil je salsa leren dansen in Rotterdam? Of dans je al, maar wil je groeien? Je bent nooit te slecht, nooit te oud, nooit te om te beginnen! Denk je dat nu niet het moment is? Dat is het wel!
Agenda Latinmoods.
16.00 21.00 u Entree 5 euro. zo 15 mrt Salsa Latin Sunday in Zevenhuizen, Strandweg 23, Beach club Lake 7., Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba More. 16.00 21.00 u Entree: 7 euro. ma 16 mrt La Grande Events Salsa Generation @Blij.,
Coconuts / Agenda.
Salsadansschool SuriHarold Salsadansschool Suriharold is de toonaangevende dansschool op het gebied van Salsa danslessen en Zumba fitness in Rotterdam.
Salsadansschool SuriHarold is de dansschool waar je moet zijn voor salsa danslessen in Rotterdam en omstreken. Wij vinden kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid heel belangrijk. We geven groepslessen en salsa privé lessen. De lessen starten zodra de dansscholen in Nederland officieel groenlicht van het RIVM krijgen!
Salsa Dansschool Jawalatino Rotterdam.
Welkom op de website van Salsa dansschool Jawa Latino! Jawalatino is een dansschool op het gebied van Salsa. Daarnaast verzorgen wij incidenteel ook kizomba en bachata lessen. Dansen is veel meer dan bewegen. Je kunt het zien als een feestje bouwen.
Recordpoging grootste groepssalsa ter wereld.
NS en Rotterdam Unlimited nodigen iedereen uit om zich aan te melden en de heupen los te gooien voor deze vrolijke groepssalsa. Op Facebook hebben meer dan 3000 mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn. Hoofdconducteurs Amir en Zerina dansen salsa. Hoofdconducteur Amir en dansinstructrice Vanessa dansen salsa.
Dansschool de Klerk Home.
Of je nu van moderne dans, salsa of stijldansen houdt, Dansschool de Klerk heeft voor ieder wat wils. Dansschool de Klerk is inmiddels 82 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Wij hebben een zeer uitgebreid lesaanbod. Naast de lessen hebben we een gevarieerd uitgaansprogramma met diverse workshops zodat de geleerde pasjes ook in de praktijk kunnen worden gebracht. De bedoeling is om in een gezellige ongedwongen sfeer te recreëren terwijl je samen lekker beweegt en oefent, om met vrienden uit te gaan en om beter te worden in het dansen.
FOK.nl.
nieuws Games PlayStation Vita PlayStation 4 1740: 0 Dansen met Persona 3 en Persona 5. 0 1740: Dansen met Persona 3 en Persona 5. woensdag 30 mei 2018. nieuws Games PlayStation 3 PlayStation Vita PlayStation 4 1734: 13 De PlayStation Plus-games voor juni zijn bekend.
Home Club Fiera Real Deal Bachata.
Onlangs is eigenaresse Nucita la Fiera geïnterviewd door Latin Magazine. Het is een. 8 juni, 2017. Doe op 2e paasdag mee met de GRATIS PROEFLES! Maak GRATIS kennis met Club Fiera We begrijpen dat je graag wilt. 19 maart, 2017.
SalsaSamen SalsaSamen.
Hij ruilde het stijldansen meteen in voor Salsa en ging in datzelfde jaar lessen volgen in Rotterdam. Na een proefles Braziliaanse Zouk in 2006 kreeg hij ook een passie voor deze dans en ging hij ook Zouk lessen volgen. De passie voor beide dansen is tot nu toe gebleven en daarom volgt hij nog steeds lessen als cursist maar ook als hulpheer.
CityLab010.
Het hoogste doel is verbinding door salsa dansen. In de praktijk bestaat de salsawereld in Rotterdam uit zeer diverse achtergronden. Je komt erdoor in aanraking met mensen die je anders nooit had ontmoet, allen met als verbindende factor: Passie voor salsa dansen.

Contacteer ons