Zoeken naar salsa dansen rotterdam

Workshop Salsa Rotterdam Workshops Salsa doen in Rotterdam!
Beursplein 33, 3011 AA, Rotterdam. Over de workshop van La Salsa. Salsa dansen is altijd weer een groot succes op ieder feest. Bij de la salsa workshop gaat het er vooral om dat iedereen het naar zijn zin heeft en een leuke avond beleeft.
Salsability; dé plek in Rotterdam voor Salsa dans les.
Summer break; We are closed from August 24 August 26. Salsability is al 20 jaar een begrip in Rotterdam op het gebied van Latin dans. Met een groot aanbod Salsa lessen voor zowel de beginnende als gevorderde danser bieden wij altijd Salsa lessen op het juiste niveau én de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen.
Salsa les Rotterdam Blinde Liefde Voor Salsa.
Rotterdam Nieuwe Binnenweg 33. Rotterdam, Zuid-Holland 3014GC Nederland Google Maps Telefoon.: 06 22 063651 Website.: Salsa les Den Bosch. Salsa les Den Bosch Afsluitfeest. Like op Facebook! Blinde liefde voor salsa. Klik op de afbeelding om naar Google Maps te gaan.
La Salsa Dansschool. Kom naar de GRATIS salsa proeflessen in Amsterdam/Rotterdam/Den.
Boeken priveles mogelijk. Salsa Bachata in 1 cursus niv 1 beginners. Kizomba niveau 2. Salsa Bachata in 1 cursus niv 4. Kizomba niveau 1 beginners. Salsa niveau 5 6. Salsa niveau 8. Salsa niveau 2 3. Salsa niveau 1 beginners.
Recordpoging grootste groepssalsa ter wereld.
NS en Rotterdam Unlimited nodigen iedereen uit om zich aan te melden en de heupen los te gooien voor deze vrolijke groepssalsa. Op Facebook hebben meer dan 3000 mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn. Hoofdconducteurs Amir en Zerina dansen salsa. Hoofdconducteur Amir en dansinstructrice Vanessa dansen salsa.
Dans skvr.
Omdat dans je passie is. Iedereen kan dansen bij SKVR Dans, de leukste dansschool van Rotterdam! Van kleuter tot senior, beginner of gevorderde, moderne danser of hiphopper. Zelfs als je alleen een sportieve dansworkout wilt. Je vindt het bij SKVR Dans.
Coconuts / Agenda.
Justice 7 APR. Justice Iedere eerste zondag van de maand wordt het heet in Coconuts Rotterdam! De meest sexy vibes komen aan bod tijdens dit nie. Elke dinsdag organiseert Coconuts Striktly. Striktly is voor dansers een avond met alleen salsa en bachata.
Kizomba en Salsales in Amsterdam SalsaFactory.
Het complete starterspakket voor salsa en/of kizomba plezier! Na de Beginners cursus kun je jezelf meer ontwikkelen door de cursus Semi en Advanced te volgen. Beginners leren vanuit een goed fundament dansen, maar ook voor de gevorderde danser is er bij ons veel te halen.
Cursus Salsa dansen Zoetermeer beginners Release Dance Academy.
Het herkennen van de maat en het dansen hierop. Verschillende variaties met de partner. Leiden en volgen. Cursus Salsa beginners 1. Cursus 10 lessen van 1 uur. Lesdag vrijdag: 1900: tot 2000.: Een cursus bestaat uit 10 lessen van een uur en kost 115, per persoon.
Cuartito Azul Argentijnse Tango in Rotterdam. Tango in Rotterdam, Cuartito Azul Tango in Rotterdam.
De Argentijnse tango is verrassend en uitdagend door de vrije interpretatie van mogelijkheden, het is een ontdekkingsreis en een danstaal die je een groter lichaamsbewustzijn geeft, een avontuur dat je aangaat op de dansvloer, met jezelf en samen met anderen. Een tangosalon is een sociaal feestje, je ontmoet andere dansers op en naast de dansvloer, je kunt kijken, iets drinken en genieten van het dansen en de muziek. Tijdens een oefenavond of practica kun je lesmateriaal repeteren en uitproberen en is iedereen welkom ook als je nog nooit hebt gedanst. Kom langs of doe een proefles! is een begrip voor Argentijnse tango in Rotterdam.
Salsa workshop in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht Salsa King.
Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Venhuizen naast Hoorn, Arnhem, De Heen, Dronten, Haarlem en Zandvoort strand. Andere locaties zijn ook mogelijk. op vaste locaties tussen 20, en 50., WORKSHOPS VOOR SCHOLEN. WIE ZIJN WIJ. Tijdens deze Salsa Workshop leren we je op een leuke manier de basispassen van Salsa. Je leert al een stukje choreografie in een half uur. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een uur, anderhalf of twee uur durende workshop. Maak kennis met Salsa dansen bij Salsa King en leer de nieuwste moves tijdens een workshop!
Workshop Salsa en Merengue dansen, van Maasstad Events.
Voor de Hombres en Mujers' die Latijns-Amerikaanse dansen zo sexy mogelijk willen leren, is de Workshop Salsa en Merengue Dansen de perfecte oplossing! Verleidingskunst in optima forma dus. Beleef in Rotterdam een vrolijke dansworkshop en leer hoe u de perfecte merengue en salsa vol passie en hartstocht danst!

Contacteer ons